313479375

Dots cozy baby nest (grijs)

79.95

Bekijken

SKU: b5442999376d Categorie:

Productbeschrijving

Cozy Baby Nest van Done by Deer. De Cozy Nest zorgt voor een veilig gevoel voor je baby. Waardoor hij of zij heerlijk kan slapen. Ineens vanuit de buik van mama in zo'n groot leeg bedje is natuurlijk niet niets. Perfect voor de eerste maanden in het bedje, wiegje of kinderwagen. In de Cozy Nest zal je baby goed slapen. Het nest is zacht, gezellig en smal, net als in de baarmoeder.

's Nachts is het erg fijn om tussen de ouders in te kunnen leggen zodat iedereen goed slaapt. Het zal voor je baby gemakkelijker worden om te leren slapen in hun eigen bedje. De Cozy Nest is ook nog eens perfect om mee te nemen als je op reis gaat. Je baby zal zich gewoon thuis voelen in het Nest ook al ben je onderweg. De zachte randen zijn zo ontworpen dat je nog steeds oogcontact houdt met je baby terwijl je er naast ligt, en de randen zijn zacht genoeg om borstvoeding te kunnen geven met je baby in het nest.

Je kunt de grootte van de Cozy Nest gemakkelijk aanpassen door te trekken aan de touwtjes (incl. goedgekeurde/ veilige sluiting) voor een nog veiliger gevoel of voor juist een wat ruimere Cozy Nest. En daarnaast is het ook nog mogelijk om de Cozy Nest om te draaien zodat je of de mooi grijze (effen) kleur hebt of het stippen motiefje. Zweden lopen altijd voorop, zo ook met een Baby Nest! Relatief nieuw in Nederland, in Zweden zeker niet.

Plaats het nest altijd op een vlakke ondergrond. En uiteraard is het niet mogelijk om de baby in de Cozy Nest te verplaatsen. Nooit met de baby in het nest rondsjouwen! Je dient eerst de matras te verwijderen voordat je de hoes kunt wassen (wasbaar op  40 ° C. niet in de droger). Matras met de hand wassen. Grootte van de matras is 73 x 33 cm. Grootte Cozy Nest is  80 x 50 cm (maar de grootte kun je iets aanpassen door aan de touwtjes te trekken om het nest kleiner te maken).

Merk: Done by Deer
Leeftijd: vanaf 0+ (tot ongeveer 4 á 6 maand (ligt aan de lengte van je baby)
Afmeting: Baby Nest: 80 x 50 cm, Matras: 73 x 33 cm
Materiaal: 100% katoen, Oeko – Tex gecertificeerd . Vulling / Matras: Polyester vezels & polyether matras
Wasvoorschriften hoes: op 40 ° C , niet in de droger, matras met de hand wassen
Bijzonderheden: NIET met de baby rondlopen / rondsjouwen in het nest

Dots cozy baby nest (grijs) kopen? Bekijk dit product bij KIDOOZ!

Extra informatie

Verzendkosten

0.00

Webshop

KIDOOZ